Hello, I am Arber Elezi, born in Gjilan, Kosovo. My artistic flair began in my early youth as I have been a singer with the only goal of promoting genuine music values. However, seeing that genuine music is not highly appreciated I decided to dedicate all my energy to photography. Since 2015, I’m exclusively engaged only with photography, and it has become my profession, which I am passionate and enthusiastic about. I am a self-taught photographer but I also have a degree from the University of Wedding and Portrait Photography in “New York University in America”. Given my experience as a photographer, I have been awarded with: First place at the International Photographers and Videographers Summit held for the first time in the Balkans, organized by Magic Lens Group. You can closely interact with my job in my personal atelie/office in Halim Orana Street in Gjilan, or online on Facebook, Instagram and Youtube (links can be found on the left side of the page).

For bookings you can contact us by phone number: +383 (0) 44 433 138 or by e-mail: arber_elezi@hotmail.com

 

SHQIP:

Përshendetje, unë jam Arber Elezi i lindur në Gjilan, Kosovë. I lindur si një artist, në rininë time të hershme kam qenë këngëtarë duke promovuar vlera të mirëfillta muzikore, por duke e parë që arti muzikorë nuk po vlerësohet sa duhet kam vendosur gjithe enetgjine time te ja dedikoj fotografive. Prandaj nga viti 2015, unë mirem ekskluzivisht vetëm me fotografi, tani e kam shëndrruar në profesion që e punoj me shumë dëshirë e vullnet. Mësimin për fotografi e kam bërë në mënyrë autodidaktike por më pastaj kam përfunduar Fakultetin për Fotografi të Dasmave dhe Portreteve në “Universitetin e New Yorkut në Amerikë”. Për punën time si fotograf kam marrë shpërblime si: Vendin e parë në Samitin Ndërkombetarë për Fotograf dhe Kamerman që u mbajt për herë të parë në Ballkan, organizuar nga “Magic Lens Group”. Punën time gjithashtu mund ta shihni edhe drejtperdrejt në lokalin tim që e kam në rrugën Halim Orana në Gjilan, ose online në Facebook, Instagram e Youtube (lidhjet mund ti gjeni në anën e majtë të faqes).

Për rezervime ju mund të kontaktoni nëpërmjet numrit të telefonit: +383 (0) 44 433 138 ose në e-mail: arber_elezi@hotmail.com