Mentor Dervodeli

Kjo faqe eshte krijuar dhe perpunuar nga Mentor Dërvodeli.

 

Kontaktet:

  • Telefon: +38649717748 / +37744717748
  • E-mail: mentor.dervodeli@gmail.com
  • Facebook: Mentor M. Dervodeli