About me

English:

Arber Elezi, born in Gjilan, Kosovo, has completed his studies in the Faculty of Music – Department of Theories – Pedagogy in 2010. Since then he has served as a Professor of Music, and enjoyed a musical career as a rock music guitarist and singer. Also, he has graduated from the Faculty of Wedding and Portrait Photograph at the New York University in the USA. Arber also is a Retoucher and Professional Wedding & Portrait Photographer. He has received 8 awards in international photography competition for his work as a photographer, most prominently the first place in the International Summit for Photography and Cameraman – held for the first time in Balkans.

Shqip:

Arbër Elezi, i lindur në Gjilan, Kosovë. Përfundoi Fakultetin e Muzikës në drejtimin Teori – Pedagogji në vitin 2010, ku punoi në arsim si Profesor i lëndës së Muzikës, gjithashtu ka karierë muzikore si kitarist dhe këngëtarë i zhanrit të muzikës Rock. Ka përfunduar Fakultetin për Fotografi të Dasmave dhe Portreteve në “Universitetin e New Yorkut në Amerikë”. Për punën e tij si fotograf është shpërblyer 8-të herë në gara ndërkombëtare të fotografisë, ku ka marë shpërblime si: Vendin e parë në Samitin Ndërkombetar për Fotograf dhe Kamerman që u mbajt për herë të parë në Ballkan, organizuar nga “Magic Lens Group”.

Kontakt: 044433138

E-mail: arber_elezi@hotmail.com

This website is proudly created and presented by Mentor Dervodeli